For Sale | For Rent | International Property | Recently Sold | Recently Rented
Dutch 3BR Townhouse     Property ID# 1800
Prins Bernhardstraat 46
Zwijndrecht, Netherlands
 
Sale Price:  170,000.
 
DUTCH: (For English, see below...)

Deze sfeervolle jaren dertig woning met tuin staat in het oude centrum van Zwijndrecht. Deze karakteristieke woning met erker heeft nog de originele kamer en suite met glas in lood schuifdeuren. De woning heeft een zonnige achtertuin met berging en is achterom bereikbaar. Op de 1e verdieping 3 slaapkamers en een vaste trap naar de zolderetage met bergruimte. Centrale ligging nabij winkelcentrum Walburg, winkelcentrum Noord, NS station, scholen etc.

Entree/gang met laminaatvloer, meterkast, kelderkast, trapopgang en toegang tot de woonkamer.
De woon/eetkamer is nog jaren dertig stijl met een kamer en suite gescheiden door fraaie glas in lood schuifdeuren en inbouwkasten. De woon/eetkamer is hierdoor onverdeeld in een woonkamer aan de voorzijde (ca. 4,00 x 3,00) met erker en een eetkamer aan de achterzijde (ca. 3,50 x 4,50). Zowel de woon als de eetkamer zijn voorzien van een duurzame laminaatvloer. In de eetkamer is een schouw geschikt voor haard.
De keuken is in de uitbouw en heeft een afmeting van ca. 2,65x 2,00 en voorzien van een eenvoudige ietwat gedateerd keukenblok. In de keuken is een 4pits gaskookplaat, een vaatwasser, een koelkast en een magnetron aanwezig.
De eenvoudige gecombineerde badkamer/toiletruimte is eveneens in de aanbouw en heeft naast een doucheruimte, een wastafel en een toilet.
Op de 1ste verdieping zijn naast de overloop een 3-tal slaapkamers te vinden. De royale overloop is te gebruiken als kantoor/werkruimte. Op de overloop is ook een royale inbouwkast aanwezig. De slaapkamer aan de voorzijde biedt de meeste ruimte. ( ca. 2,95 x 3,65m) In deze kamer worden 2 eenpersoonsbedden geplaatst en er is een hang/legkast aanwezig. Aan de achterzijde zijn 2 slaapkamers van resp. (ca. 2,70 x 3,50 en 2,50 x 2,00) In de grootste van de twee worden eveneens 2 eenpersoonsbedden geplaatst. In deze kamer is een inbouwkast aanwezig. De tweede kamer aan de achterzijde geeft toegang tot het dakterras en is voorzien van een originele granieten wasbak. Het zonnige dakterras is gerealiseerd boven de uitbouw van de keuken en badkamer aan de achterzijde van de woning.
De zolderetage is bereikbaar met een vaste trap en is ca. 3,00 x 3,00m. De zolder wordt gebruikt als bergruimte.
De zonnige achtertuin is op het Zuiden en is 12 meter diep met stenen berging, buitenkraan en achterom.

Aan rustige weg, Rustige ligging, Woonwijk, Zeer centraal gelegen

ENGLISH:

This charming, 30s Town House with Garden is located in the old center of Zwijndrecht. This characteristic house with den still has the original room with glass and leaded glass sliding doors.

This rental has a bright, sun-drenched, back yard garden (South exposure) and storage shed, and is centrally located.
There are three Bedrooms on the second floor (i.e. one flight up) and an attic on the third floor for storage galore.

Quiet neighborhood ** Centrally located

 
Sold
 
Sale Price:  170,000.

Please Contact :

Sjimon den Hollander
Licensed Real Estate Salesperson
Office: (212) 254-6668
Email: sjimon@flatironre.com
 
Download vcard Download Contact Information

Print this Listing
View Map
Inquire about this Property
Email this Listing to a Friend
Mortgage Calculator
 
 


 

 
 
 

 
 
 

 
 
 

 

 
Flat Iron Real Estate Inc. ©      suzanne@flatironre.com      212-254-6668
 
 
All information is from sources believed to be reliable and is subject to change of price, rental, commission or other conditions, prior sale, lease or financing or withdrawal without notice. No representation is made as to the accuracy of any description. All measurements and square footage are approximate and all information should be confirmed by customer. All rights to content, photographs and graphics are reserved. Customer should consult with its counsel regarding closing costs. Nothing herein shall constitute an offer or solicitation with respect to the purchase or sale of any property in any jurisdiction in which such offer or solicitation is not authorized or to any person to whom it would be unlawful to make an offer or solicitation.